За нас

ЗА НАС

Компанията съществува на българския пазар от 1995 година.Тогава отваря магазин специализиран във вноса на обувки от Италия.Във времето фирмата се развива и се специализира във вноса на обувки и чанти от фабрики,които се гордеят с традициите си в производството на своята продукция изцяло на ботуша. 

Към настоящият момент имаме физически обекти за продажбата на нашите стоки в София.

И сме отвърдени,като лидер в продажбата и вноса на обувки произведени в Италия в клас от среден към висок. 

Целта ни е винаги да предлагаме висококачествен продукт на клиентите си.На конкурентна цена и с това да отвърждаваме лидерското си място в нашия бранш.

Нашата мисия е да обучаваме и развиваме екипа си,както и да инвестираме в клиентският си сервиз-цел която винаги сме държали високо в развитието и израстването на компанията.

В периода си на развитие сме били възнаграждавани от Vogue Pelle,като най-добър търговец от България на италиански обувки.Тази класация се прави на база мнението на производителите на тези стоки.

През годините сме представяли много италиански марки и в зависимост от нашата и тяхната пазарна насоченост и израстване сме продължили или не работа с тях.

Към момента сме селектирали работата си с изключително високо качествени продукти,като работим с производители на изцяло ръчни обувки,както и такива с автоматизиран процес на работа

Работно време: От 09.00 до 17.00ч от понеделник до петък

Адрес: София  бул. Витоша - 42


Производители

Вход

попълнете полето
попълнете полето

Регистрация

попълнете полето
невалиден email
въведете минимум 8 символа
грешно повторена парола
=

Забравена парола

невалиден email
=